Verandermanagement & Strategie

Synthetron helpt je bij je verandertrajecten en strategie

Change Tracker

Om uw transformatieproces te versterken en te versnellen vóór en tijdens de het ontwikkelen en uitvoeren van plannen bij elke vorm van veranderingen in uw organisatie.

Volg en benchmark regelmatig meningen van belanghebbenden, vraag feedback over het actieplan en verbeter deze door middel van co-creatie. Begrijp hoe belanghebbenden denken over de noodzaak tot verandering, de visie en ambities, de mate van gelijkgestemdheid en betrokkenheid, adoptie-niveau en de voortgang. Onderzoek wat de barrières en versnellers voor de verandering zijn. Krijg diep inzicht in de krachten voor verandering (3H en ECB). Benchmark en weet hoe u beste kunt communiceren om belanghebbenden te mobiliseren (LaB analyse).

 

Concept Testen

Om concepten, visie, plannen en nieuwe producten te testen.

Test concepten of ideeën in 4 stappen:

  1. deel het concept/idee (via een presentatie, film, teleconferentie, webconferentie of een echte ontmoeting),
  2. krijg gezamenlijke feedback hierop;
  3. maak inzichtelijk hoe het concept overkomt, wat tekortkomingen zijn en wat de positieve elementen;
  4. gebruik de eigen woorden en oplossingen van de deelnemers om efficiënt te communiceren en andere belanghebbenden te mobiliseren.

 

Change Mirror

Om verandering en de krachten in het informele netwerk te begrijpen en te beïnvloeden.

Aanpak ontwikkeld met prof. T. Homan van de Open Universiteit, Utrecht, op basis van de chaostheorie om de krachten en netwerken in organisaties te begrijpen, zodat u bottom-up verandering samen kunt maken.

Lees meer over de Change Mirror.