Onze partners

Synthetron heeft expertise in crowdsourcing opgebouwd. We weten hoe we mensen, met behulp van onze discussie methodiek en software,  in feedback, reflectie en co-creatie betrekken. Daarbij  geven onze analyses waardevolle inzichten, die we vertalen in actiegerichte rapportages.

Echter, wij zijn niet de consultants die het veranderingsproces van begin tot einde begeleiden, noch zijn wij marketeers of executive coaches. Daarom werken we samen  samen met andere organisaties, die ons aanvullen en versterken, ten behoeve van de klant. Wij geloven in samenwerking waarbij we elkaar versterken en ons gezamenlijk richten op het creëren van waarde.

Om ​​partner te worden, neem dan aub contact met ons op.

 

Huidige Synthetron partners

Consultants voor de succesvolle implementatie van veranderingen op het gebied van processen, systemen en cultuur (NL)
Consultants in Business Process & Supply Chain Management (BE)
Ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief hoger afstandsonderwijs (NL)
Wereldwijde aanbieder van marktonderzoek (NL)
Aanbieder van diensten voor online onderzoek en gegevensverzameling (NL)
Paula van der Knaap biedt u de sleutel voor een snelle en succesvolle organisatieontwikkeling (NL)
The Participation Company stelt samen veranderen centraal. Wij geloven in de kracht van de verbinding, waarbij duurzame veranderingen samen gerealiseerd worden. Samen met jouw team, afdeling of organisatie ontwerpen, begeleiden en managen we organisatieveranderingen (NL)
MPuls helpt organisaties de harde kant van veranderen (strategie, structuren, systemen, processen) te verbinden met de zachte, menselijke kanten daarvan. Met een prikkelende kijk op organiseren en veranderen in de 21ste eeuw, waarin participatieve verandermethoden centraal staan. Werken aan beter, in nauwe samenwerking met u en uw medewerkers. Gecommitteerd aan het resultaat. Met een aanpak op maat om mensen én organisaties optimaal te laten presteren. Samen bouwen aan een blijvend betere organisatie (NL)
ZP groep is een bureau dat in samenwerking met haar opdrachtgevers altijd op zoek gaat naar een manier om mensen beter te laten presteren. Zodra de Synthetron methode leidt tot oplossingen die deze prestatie mogelijk moeten maken, komt ZP groep graag in beeld. Door middel van training, coaching en intervisie als fysieke oplossing maar ook met behulp van een uniek digitaal instrument, de ZP werkplaats. Deze werkplaats maakt het mogelijk om competentieprofielen, 360 graden feedback metingen maar ook complete ontwikkeltrajecten af te nemen. Zo werken Synthetron en ZP samen om medewerkers en leidinggevenden beter te laten presteren. Voor meer informatie, mail ZP via info@zpgroep.nl of bel ons via 040-2541155. Onze projectmanagers staan u graag te woord.