Boek: Leaders online, social media voor leiders die willen bijblijven

leaders onlineVeel leidinggevenden zien dat social media niet meer weggaan, maar zien het niet zo zitten om zelf actief mee aan de slag te gaan. Begrijpelijk: vaak hebben ze een volle agenda en geen tijd om tussen de bedrijven door zich te verdiepen in de do’s en don’ts van social media. Tegelijkertijd is het wel nodig voor leiders om zicht te hebben in de werking van social media – de wereld verandert snel en vraagt om een nieuwe stijl van leidinggeven.

Speciaal voor alle leidinggevenden die de slag willen maken en willen bijblijven hebben Yolanda van Heese en Lilian Bezemer, oprichters van Leaders Online, de vragen die zij van hun klanten de afgelopen jaren kregen verzameld. Vragen over wat er nou verandert, en of social media eigenlijk wel nodig zijn. Vragen over wat social media nou eigenlijk zijn en hoe je ze kunt gebruiken. Vragen of je er zelf mee aan de slag moet, of dat je het eigenlijk kunt overlaten aan een stagiair: “het zijn toch de jonge mensen die er mee werken’.

Zij beantwoorden die en nog veel meer vragen in hun boek: Leaders Online. Social media voor leiders die willen bijblijven.

Het is een praktisch en inspirerend boek voor leiders die social media willen begrijpen en de komende jaren succesvol willen kunnen gebruiken in hun organisatie. Meer informatie vind je in het inkijkexemplaar.

Dus…

  • Ben jij een leider die bij wil bijblijven en de social media boot niet wil missen?
  • Wil jij weten hoe je social media kunt inzetten voor je organisatie, je team en jou zelf?
  • Wil jij leren van de ervaringen van andere organisaties en experts?
  • Maar heb je eigenlijk een te volle agenda om er zelf in te duiken en weet je ook niet waar je moet beginnen?

Dan is dit boek wat voor jou!